Tamperelainen Speedrun-tapahtuma kerää rahaa hyväntekeväisyyteen

Tamperelainen Pelikulttuuriyhdistys Checkpoint ry järjestää lauantaina 26.5.2018 yksipäiväisen SKIP – Speedrun-maraton tapahtuman, joka kerää Suomen nopeimmat speedrunnaajat saman katon alle hyvän asian puolesta. Ohjelma alkaa klo 12.00 ja päättyy 19.00. Tapahtuma järjestetään Tribe Tampereen tiloissa Tampereella osoitteessa Pinninkatu 47, mutta sitä on mahdollista seurata myös suoratoistettuna verkosta.

Tapahtumassa kerätään lahjoituksia syöpää sairastavien lasten ja nuorten hyväksi. Lahjoitukset ohjataan lyhentämättöminä Sylva ry:lle, joka toimii sairastuneiden ja heidän lähipiirinsä tukena.

Ohjelmassa joukko erilaisia speedruneja, joissa yritetään läpäistä pelejä tai osia niistä mahdollisimman nopeasti. Mukana vauhdikkaassa menossa muun muassa kansainvälistä mainetta niittänyt Samura1man sekä lukuisia muita suomalaisia nopeustaitureita. Lippuja tapahtumaan voi ostaa ennakkoon verkosta tai käteisellä suoraan ovelta. Tapahtuma on ikärajaton. Lisää tietoa tapahtumasta: www.checkpointfestivaali.fi.

Tapahtuman järjestää Pelikulttuuriyhdistys Checkpoint ry yhteistyökumppaneinaan pelimusiikkiin keskittyvä ammattiorkesteri Game Music Collective ja TAMKin tietojenkäsittelijöiden ainekerho SYNTAKSI ry.

Lisätietoa:

Richard Katajisto ja Mika Suikkanen
tuotanto@checkpointfestivaali.fi
www.checkpointfestivaali.fi
www.facebook.com/checkpointfestivaali/